ritverslag

Intratuin Koudekerke

Intratuin Koudekerke.

Woensdag 20 november ’19.
Het leek mij leuk om eens naar de Kerstmarkt van Intratuin in Koudekerke te fietsen. Na een appje aan de damesgroep kwamen al vlug de eerste reacties binnen.
En zo vertrokken er op woensdag morgen om 9.15 uur bij -2 graden Celsius 8 dames en 2 heren vanuit Oostburg naar de boot in Breskens en op hetzelfde tijdstip ook 2 dames uit IJzendijke.
Gekleed in dikke jas met handschoenen, mutsen en sjaals was de kou geen probleem.
Voor Annie M was het helemaal de dag van haar leven want ze was nog nooit met dit bootje mee geweest. Alles verliep prima, een stoplicht hier en daar en zo waren we na 26 minuten fietsen vanaf de boot bij Intratuin. Eerst maar eens koffie drinken met iets lekkers erbij, de één met appelflap de ander heerlijke apfelstrudel met vanillesaus. Het was gezellig en zo konden we nog wat ideeën opdoen voor thuis. Na de middag lunch nog wat rondt gekeken en ja toen moesten we toch weer op huis aan. Het was een heel gezellige dag en voor herhaling vatbaar. Maar dan wel weer iets anders en misschien zijn er dan ook wel meer mannen die het leuk vinden om mee te gaan. Willy en Sjaak vonden het in ieder geval heel leuk.

Ineke.

Op de boot naar Intratuin Koudekerke